• Inloopatelier:

Iedere “laatste” zondag van de maand is er inloopatelier. 
Op 26 februari, 25 maart, 29 april, 20 mei en 24 juni 201 zijn de deuren geopend voor een ieder die een middag creatief bezig wil zijn.Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur ben je welkom om je schilder- en tekenkunsten aan te scherpen. Kosten hiervoor zijn €15,00 p.p. Samen met je kind of kleinkind een schilderij of tekening maken? Nieuwe technieken uitproberen of gewoon verder gaan met het  werkstuk waar je mee bezig was. Een mooie gelegenheid om een kijkje te komen nemen en je talenten eruit te laten komen.
  • Expositie cursisten Atelier Helma van der Zwan:

Vanaf dinsdag 3 april 2012 is er in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Rijswijk, de expositie “Met liefde gemaakt”De werken zijn gemaakt door cursisten uit de kinder-, jongeren- en volwassenengroep van het Atelier Helma van der Zwan.

Iedere cursist stimuleer ik zoveel als mogelijk om het eigen pad te volgen.  De eindresultaten mogen er zijn! Ik ben blij met de mogelijkheden tot exposeren voor de cursisten…..en wil, middels dit bericht, Jaqueline van Munster (Kunst aan de Vliet) dan ook hartelijk voor deze mogelijkheid bedanken.

Opening van de expo zal gehouden worden op zaterdag 7 april van 13.30 – 15.30 uur. Heel Rijswijk en omstreken is uitgenodigd en welkom om de resultaten te komen bekijken. Koek, thee of koffie is aanwezig terwijl de kijker kan genieten van kunst en de kunstemakers.