Aloha crea- en kunstmensen,
 
Vanmorgen wakker geworden met de ingeving om eens te oefenen met Oilbars.

Sennelier Oilbar

Sennelier Oilbar

In de meeste gevallen is de oefening een aanloop naar een groter werk. Ik wissel nog wel eens van techniek, combineer technieken en vaak ontstaat er toch weer iets nieuws wat, ook voor mij, verrassend is.
 
Eerst ben ik wat YouTube filmpjes gaan kijken om eens te zien wat de mogelijkheden zouden zijn met de Oilbar. 
Dikke pasteuze lagen die ik voorbij zag komen. Dat is een uitdaging dacht ik nog …heel eventjes.
 
Het werkstuk is niet pasteus uitgevallen. Ik ben nog steeds een veger en smeerder met medium en kan er zeer van genieten om een product te laten lopen. So be it. Wat ik zeer zeker waardeer is dat je de Oilbar direct op het doek zet. Je hebt geen palet meer nodig.
Dat kan wel als je een menging wil maken met verf uit de tube.
Er zijn dus weer nieuwe mogelijkheden in het verschiet…..Joepie! 
 
Uurtje aan het “knutselen” geweest. Heh wat is dat toch lekker!!
 
Groet, Helma
 
©Helma van der Zwan – 2015 – Speechless www.helmavanderzwan.nl

©Helma van der Zwan – 2015 – Speechless
www.helmavanderzwan.nl