In de maand maart kan je mijn werken bezichtigen bij Op Hodenpijl in Schipluiden. Rondlopen in het prachtige kerkje is op zich al een wondertje. De expositie is doorlopend tenzij er andere evenementen zijn. Kijk even op de agenda van Op Hodenpijl voor meer informatie. Weet je niet precies waar het is….bij deze de routebeschrijving

Sinds 10 jaar intensief met tekenen en schilderen bezig. Ik heb geen speciale opleiding voor het vak genoten wel een aantal jaren bij een leermeester in de leer geweest. Zelf doen en handelen is denk ik belangrijk.

In mijn hoofd kan er chaos zijn maar op papier en doek is het perfect toeven. Rust en sereniteit…de overweldigende grootsheid van de stilte. Een beeld in mijn hoofd hebben en bedenken hoe ik dat ga oplossen. Gewoon ergens beginnen….een lijn zetten en het gevoel hebben “Dit is het” want alles kan en niets moet.

Mijn werken zijn magisch en realistisch, geven tegelijkertijd, door gebruik van de verscheidenheid aan middelen, aan dat er meer mogelijkheden zijn dan dat je vaak denkt. Een emotie komt nooit alleen er is voor mij altijd een beeld bij te plaatsen. Ik ben de maker van figuraties en portretten. De emotie via dit gegeven over brengen op de kijker die daar geheel zijn eigen kijk op mag hebben.

Drie jaar geleden ben ik officieel begonnen met mijn Atelier. Daar maak ik mijn maaksels en geef ik les aan kinderen en volwassenen. Mijn eigen ontdekkingen in technieken kan ik direct doorgeven. Sinds kort geef ik tekencoachinging aan kinderen. Beeldend een weg banen in de linker- en rechterhersenhelft van het kind.

Voor de volwassenen, die het zien naar realiteit willen ervaren, geef ik de Intensieve tekentraining, een workshop van 7 dagen intensief tekenen.
Geheel in contrast met de tekentraining is de workshop Flow. Iedere keer kleine wondertjes op papier in het loslaten.
Loslaten in het leven staat voor mij gelijk aan loslaten op papier. Flow met schildermaterialen zijn het pad geweest naar de HeartFlow. Hangende Hartjes die jouw ogen en hart weten te vinden.

Een Heart Flow………
Van alle HeartFlow die tijdens de expo verkocht worden zal er door mij 10% van de opbrengst overgedragen worden aan de Stichting Kunchi. Bedoeld om de kinderen in Peru te helpen.

Serie "In Between"

Serie "In Between"

 HeartFlow

HeartFlow