Op vrijdagavond 9, zaterdagmiddag 10 en zondag 11 september 2011 vindt de derde editie van het Strandwalfestival plaats op de Van Vredenburchweg in Rijswijk.

 
Er vinden allerlei creatieve, historische, culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud plaats. De optredens zijn overdag te vinden op een drietal buitenpodia n.l. op het Ruysdaelplein, Jozef Israëllaan en Bonifatiuskerk. Een groot aantal koren zal zich laten horen in Theater Onderwatershof met een sing-a-long met het publiek en ook de Bonifatiuskerk heeft een programma wat het bezoeken waard is! Op de Van Vredenburchweg zijn tal van overdekte kramen waar het verenigingsleven zich interactief presenteert. Tijdens drie feestelijke dagen kiezen de festivalgangers om gratis actief deel te nemen aan een groot aantal workshops

 
Ergens tussen die overdekte kramen kan je een “Helpende Hand” bieden. Op een groot doek kan een ieder, van klein tot groot, zijn visie schilderen gericht op “helpende handen”. Niet zeggen: “dat kan ik niet”. Iedereen heeft dit talent…..alleen soms zit het nog een beetje verstopt en heb je een helpend handje nodig om dit tot uiting te laten komen. Ik zal jou de motivatie en inspiratie geven om jouw “helpend handje” te schilderen.

 
Hoe zie jij jezelf helpen, ben jij wel eens geholpen…..soms is het met de hand iemand een aai over zijn bol geven. Soms moet jij je handen wel eens uit de mouwen steken, niet voor jezelf maar juist voor die ander. Graag wil ik, geheel op mijn manier, mijn bijdrage geven door besef te kweken bij mensen dat het juist in ons huidige tijdspad zo nodig is om vanuit het hart je handen te laten helpen. Dit kan door je beeld te schilderen op een doek van 10x 1,5 meter ….en daar mag jij op schilderen.
Kom kijken…kom schilderen….help eens een handje, zaterdag 10 september op de van Vredenburghweg te Rijswijk!

De verf is geheel kosteloos beschikbaar gesteld door:

 
Goedman V.O.F kunstenaarsbenodigdheden
Prins Hendrikstraat 51
2518HJ Den Haag
Tel: 070-3451324
Email: goedman1@zonnet.nl
www.rolfgoedman.nl